“Kunst er ikke hvad du ser, men hvad du lader andre se”
Det er hvad jeg ønsker at skabe, når jeg fotografere
og foreviger billeder. 


Hej og velkommen til stylefoto
, hvor I kan se en lille bid af mit arbejde.

Stylefoto omfavner alt lige fra styling til selve fotograferingen og forevigelsen. Jeg brænder for at style billeder – hvad end det er interiør og bolig, skønhed eller tøj og mode. Jeg har med mine kreative øjne, altid et godt øje for, hvad der ser rigtigt og forkert ud, hvilket er med til at skabe rammerne for et godt fotografi. Når det kommer til fotografiet og forevigelsen heraf, brænder jeg ikke kun for et teknisk godt resultat, men også at kunne skabe billeder, der er med til at fortælle en historie og gengive oplevelser og minder. Når folk ser på mine billeder, vil jeg gerne frembringe den samme følelse, som hvis de sad og læste et digt, som de fik lyst til at læse igen og igen. Jeg bestræber mig derfor på, at skabe professionelle og enkle billeder, der med små detaljer skaber blikfang og historie.


KORT FORTALT

Mit navn er Joanna Egeberg, jeg er 23 år og bosat i Vejle. Oprindeligt kommer jeg fra Kolding, men har siden hen boet i både Herning/Ikast, Australien, København og nu i Vejle. Jeg holder af nye oplevelser, hvilket også gør det interessant med jobbet som fotograf, hvor jeg gerne tager turen rundt i hele landet.

Til hverdag arbejder jeg som stylist og fotograf hos House Doctor, hvilket indebære en kreativ dagligdag, fyldt med spændende nye interior styling projekter. Netop derfor elsker jeg også at komme ud af mit studie og være i kontakt med mennesker – hvad end det er til et bryllup eller nogle portrætter af børn.

Skulle I finde mit arbejde interessant, er I selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt for eventuelt samarbejde, priser eller spørgsmål på følgende:

kontakt@stylefoto.dk   /  +45 23868742